Οι εμφανίσεις του Κου Καποσίτα σε τηλεοπτικές εκπομπές της Ελληνικής και Κυπριακής τηλεόρασης.

 

Mega

Ο Νώντας Καποσίτας είναι προσκεκλημένος της εκπομπής "Όλα για τη ζωή μας" του Μανώλη Κεφαλογιάννη στο Mega με θέμα: Οι εφαρμογές υαλουρονικού οξέος στο πρόσωπο. Αναλύονται οι ενδείξεις, οι κανόνες αλλά και οι τρόποι διόρθωσης των προσώπων που έχουν κάνει μεγάλες ποσότητες υαλουρονικού οξέος πέραν του φυσιολογικού.

 

 

Sigma tv

Sigma tvΗ εκπομπή Πρωτοσέλιδο του Κυπριακού καναλιού Sigma tv έχει καλέσει τον Νώντα Καποσίτα σε μια συζήτηση για το θεληματικό πρόσωπο και θεληματικό πηγούνι. Αναλύονται οι ενδείξεις για την γενειοπλαστική, τα ενθέματα του πηγουνιού.Ο Κος Καποσίτας αναλύει τα ενθέματα της κάτω γνάθου, τα ενθέματα ζυγωματικών αλλά και την επιλογή των υποψηφίων για τις επεμβάσεις αυτές.

 

 

Open beyond

Open beyond channelΣυνέντευξη του Δρ Νώντα Καποσίτα στην Γιολάντα Ελευθεριάδου σχετικά με την νέα μέθοδο ανόρθωσης και αυξητικής γλουτών με λίπος με παράλληλη διαμόρφωση του πίσω μέρος του σώματος δίκης κλεψύδρας και τελικού S. Είναι η νέα μεθοδος Brazilian butt lift η αλλιώς BBL. Η συνέντευξη παρουσιάστηκε στο Open beyond HD Channel και στην εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου “Έλα χαμογέλα”

 

 

Mega

Δείτε στην εκπομπή "my Life" του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο Mega όπου ο Νώντας Καποσίτας σχολιάζει τις νέες τεχνικές της λιποαναρρόφησης παγκοσμίως όπως είναι η smart Lipo (laser),η Vaser Lipo (υπέρηχοι),η 3D και 4D high definition λιποαναρρόφηση.Τέλος σχολιάζει την νέα μη επεμβατική τεχνική που λέγεται κρυολιπόλυση και ποιά είναι η θέση της στην φαρέτρα του σύχρονου πλαστικού χειρουργού.

 

 

RIK

Ο Δρ Νώντας Καποσίτας είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Ελπίδας Ιακωβίδου "όμορφη μέρα κάθε μέρα" στο ΡΙΚ Κύπρου. Στην συζήτηση αναλύονται όλες οι νέες τάσεις της 4D λιποαναρρόφησης και ανόρθωσης των γλουτών όπως είναι το BBL (Brazilian butt lift), τα ενθέματα στους γλουτούς και το νέο υαλουρονικό για τους γλουτούς

 

 

Star
Δείτε στο βίντεο την συνέντευξη του Νώντα Καποσίτα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου να μιλάει για τις επεμβάσεις τοποθέτησης ενθεμάτων στις γωνίες της κάτω γνάθου και στο πηγούνι (γενειοπλαστική) και για την φιλοσοφία των επεμβάσεων της πλαστικής χειρουργικής του 4ου πλάνου για την δημιουργία ενός πιο θεληματικού προσώπου.

 

 

STAR channel
ΜΕΡΟΣ Ι
Από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μίλα" σχετικά με την Ολυμπία η οποία μετά απο επέμβαση στομάχου λογω παχυσαρκίας έχασε 70 κιλά και επέλεξε τον Κο Καποσίτα να αποκαταστήσει την μεγάλη χαλάρωση του δέρματος του στήθους και της κοιλιάς.

 

STAR channel
ΜΕΡΟΣ IΙ
Στην 2η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου Παρουσιάζεται η Ολυμπία μετά από την πλαστική στήθους και την εκτεταμένη κοιλιοπλαστική που υποβλήθηκε από τον Κο Καποσίτα.

 

 

Aldebaran Θεσσαλονίκη
AldebaranΣυνέντευξη του Δρ Νώντα Καποσίτα M.D,PhD στην Βιβή Αναστασιάδου στην Θεσσαλονίκη,
όπου αναλύεται η διαδρομή του Ν.Καποσίτα αλλά και οι σύγχρονες τάσεις της πλαστικής χειρουργικής.

 

 

Focus web TV
Focus web TVΔείτε τον Δρ Νώντα καποσίτα σε συνέντευξη στο Ευρωπαικής εμβέλειας Focus Web TV να αναλύει την διαδικασία που ακολουθεί στις περιπτώσεις των πεταχτών αυτιών στα παιδιά καθώς επίσης πως τα παιδιά βιώνουν τα πειράγματα των φίλων γιατί η επέμβαση πρέπει να γίνεται στην προσχολική ή στην σχολική ηλικία και γιατί οι γονείς δεν πρέπει να φοβούνται την επέμβαση όταν γίνεται απο έμπειρα χέρια.

 

 

ΣΚΑΪ 100,3

ΣΚΑΪ 100,3 radioΟ Νώντας Καποσίτας καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Δράκου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις στην περίοδο της πανδημίας

 

 

90,1 FM
ΠαραπολιτικάΟ Νώντας Καποσίτας στη Ευγενία Μανωλίδου στην εκπομπή της στα Παραπολιτικά 90,1 FM σε μια συνέντευξη για τις δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις

 

 

E channel
E channel Δείτε τον Κο Καποσίτα στην εκπομπή "Νικητές" με την Κατερίνα Ζαγοραίου στο κανάλι Ε! να μιλάει για τον ρόλο της μοντέρνας πλαστικής χειρουργικής στην αποκατάσταση του χαλαρού δέρματος στα διάφορα σημεία του σώματος μετά από Βαριατρική χειρουργική που χρησιμοποιείται για την μεγάλη απώλεια βάρους.

 

 

Makedonia TV
Δείτε την συνέντευξη του Νώντα Καποσίτα στο Μακεδονία tv σχετικά με την αυξητική στήθους, όπου απαντά στις πιο συχνές ερωτήσεις που έχουν οι γυναίκες πριν την επέμβαση.

 

 

ΣΚΑΪ TV
Ο Νώντας Καποσίτας στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου "Σκάϊ τώρα" σε μια συνεντευξη για τις Νέες τεχνικές στην Λιποαναρρόφηση και Λιπογλυπτική.

 

 

SBC channel
Ο Νώντας Καποσίτας στο SBC channel στην εκπομπή "Ώρα υγείας" του Αιμίλιου Νέγκη σε μια συνέντευξη για την γυναικομαστία εφ' όλης της ύλης (μέρος πρώτο)

 

 

SBC channel
Το δεύτερο μέρος της εκπομπής

 

 

ΑΝΤ 1
Από την εκπομπή του ΑΝΤ αξίζει να το δείς , παρουσίαση μιάς κοπέλας με απώλεια 80 κιλών μετά από επέμβαση παχυσαρκίας και η πρόσκληση από την ίδια μέσω της εκπομπής στον Κο Καποσίτα να αναλάβει την περίπτωση της.

 

 

ΑΝΤ 1
πλαστικής κοιλιάς

 

Από την εκπομπή «Αξίζει να δείς»  παρουσίαση σε 3-D animation της επέμβασης της πλαστικής κοιλιάς από τον Κο Ν.Καποσίτα

 

 

ΑΝΤ 1
Από την εκπομπή «Αξίζει να δείς» παρουσίαση του ζωντανού χειρουργείου της πλαστικής κοιλίας από τον Κο Καποσίτα

 

 

ΑΝΤ 1
Απο την εκπομπή «Αξίζει να δείς» παρουσίαση του αποτελέσματος αλλά και της αλλαγής τρόπου ζωής της νεαρής κοπέλας μετά την πλαστική

 

 

STAR channel
ΜΕΡΟΣ IΙ
Από την εκπομπή «κάθε μέρα καλημέρα» στο Star με παρουσιάστρια την Κα Λιβανίου.

 

 

ΝΕΤ
Από την εκπομπή της ΝΕΤ όλα για της υγεία με θέμα τα ενέσιμα υλικά.

 

 

MEGA channel
Από την εκπομπή της ΝΕΤ όλα για της υγεία με θέμα τα ενέσιμα υλικά.