Διαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου με υαλουρονικό

Περίγραμμα προσώπου με υαλουρονικό” class=

Κατά πόσο ένα πρόσωπο είναι εντυπωσιακό εξαρτάται κατά πολύ από την εθνικότητα,την ηλικία,το φύλο,την πολιτιστική κουλτούρα,και την προσωπικότητα.Ένα πρόσωπο αναλύεται στο ιατρείο,με επιμελή εξέταση και διάφορα τεστ όπως είναι οι φωτογραφίες, και βίντεο για την δυναμική εξέταση του προσώπου.

Υπάρχουν τρείς θεμελιώδεις αρχές στην εκτίμηση ενός προσώπου.Αυτές είναι:

Παρ'ολο που ένα πρόσωπο καθορίζεται από την αρμονία των χαρακτηριστικών και την συμμετρία ο ορισμός του ωραίου προσώπου καθορίζεται επίσης από παράγοντες όπως η καταγωγή,η ηλικία,και το ταπεραμέντο.

Η συμμετρία έχει μεγάλο αντίκτυπο και θετική επιρροή σε άνδρες και γυναίκες.Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι μικρές ασυμμετρίες αναδεικνύουν ένα ελκυστικό πρόσωπο.

 


Το μοντέλο Poch έχει 7 κατηγορίες σχήματος του προσώπου

Oval προσώπου-σχήματα προσώπου” class=

Διαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου με υαλουρονικό και βοτοχ

Σκοπός των μη επεμβατικών μεθόδων είναι η διαμόρφωση του περιγράμματος για ένα πιο ελκυστικό και ωραίο πρόσωπο.Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούμε είναι υλικά υαλουρονικού (μη μόνιμα) αλλά και βοτοχ για να δώσουμε στο πρόσωπο τις αναλογίες που χρειάζεται ανάλογα με το πρότυπο που θέλει να αποκτήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος.

Πολλές φορές χρησιμοποιούμε κάνουλα έκχυσης του υαλουρονικού για ανώδυνη εφαρμογή χωρίς πόνο και μελανιές και τα αποτελέσματα είναι άμεσα.


Μπορείτε να δείτε την λογική της διαμόρφωσης του περιγράμματος στις περιπτώσεις που ακολουθούν:

 

Περίπτωση Ι


Περίπτωση ΙΙ



Ενέσιμα υλικά φωτογραφίες