Αυξητική γλουτών με υαλουρονικό

ανόρθωση γλουτών με υαλουρονικόΟι μη χειρουργικές επεμβάσεις της αυξητικής των γλουτών βοηθούν στην βελτίωση του σχήματος των, να κάνουν τις καμπύλες πιο έντονες και γενικά να αυξήσουν το περίγραμμα των γλουτών χωρίς επέμβαση.

Η αυξητική του στήθους παραμένει η πιο δημοφιλής επέμβαση αλλά εδω και μερικά χρόνια ιδίως στις Αμερικανικές κοινωνίες η βελτίωση των γλουτών,όπως και των χειλιών έχουν εισβάλει για τα καλά και θεωρούνται “in” στις δυτικές κοινωνίες. Τα τηλεοπτικά Reality και γενικά η ποπ κουλτούρα και το Instagam προώθησαν την νέα μόδα παγκοσμίως.

Υπάρχουν λύσεις για βελτίωση του όγκου και του σχήματος των γλουτών όπως τα ενθέματα σιλικόνης,το Brazilian butt lift-BBL,και τελευταία η μη χειρουργική λύση με υαλουρονικό.

Όταν όμως μια γυναίκα δεν έχει λίπος δεν μπορεί να κάνει την επέμβαση του Brazilian butt lift με διαμόρφωση του σώματος και μεταφορά λίπους στους γλουτούς.Μπορεί όμως να κάνει αυξητική των γλουτών με ενθέματα σιλικόνης.

Υπάρχει όμως μια ομάδα γυναικών που είτε φοβούνται την διαδικασία των ενθεμάτων στους γλουτούς και θέλουν παρότι δεν έχουν λίπους να διορθώσουν και να τονίσουν τους γλουτούς.Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν νέες κοπέλες απο 20-45 χρονών που θέλουν να τονίσουν σταδικά τους γλουτούς και τις καμπύλες .Σε αυτές τις περιπτώσεις το νέο υαλουρονικό MLF2 μπορεί να δώσει λύσεις.

Αυξητική γλουτών με υαλουρονικό MLF2

Επέμβαση-ανάρρωση

Πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο για αυξητική των γλουτών με υαλουρονικό και δεν απαιτεί χειρουργείο.Γίνεται με τοπική αναισθησία στο ιατρείο αφου πρώτα σχεδιασθεί η περιοχή που θέλουμε να βελτιώσουμε.

Οι σύριγγες του MLF2 είναι των 10 cc και ο αριθμός που θα χρησιμοποιήσουμε εξαρτάται από το τι θέλει να διορθώσει η κάθε γυναίκα και πόσο έντονους τους θέλει τους γλουτούς και τις καμπύλες.

Η έκχυση γίνεται με ειδική κάνουλα σε διαφορετικά επίπεδα.

Αυξητική γλουτών με υαλουρονικό MLFΤο αποτέλεσμα είναι φυσικό και δίνει ένα τεντωμένο δέρμα με αισθησιακό περίγραμμα των γλουτών.

Μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις κοινωνικές.

Αυξητική γλουτών με υαλουρονικό φωτογραφίες πριν μετά

Αυξηση γλουτών
πριν

μετά


πριν
αυξητική γλουτών
μετά

Αυξηση γλουτών
πριν

μετά

Μπορείτε να δείτε επίσης και μερικές από τις περιπτώσεις μας με την μέθοδο του Brazilian butt lift

Αυξηση γλουτών. Φωτογραφίες