Η πλαστική χειρουργική στον κόσμο των μοντέλων

πλαστική χειρουργική μοντέλων

Οι περισσότεροι πλαστικοί χειρουργοί συμφωνούν ότι ο γενικός στόχος της πλαστικής χειρουργικής είναι να βελτιώσει την αισθητική πλευρά του ασθενούς.

Η αφαίρεση της καμπούρας από τη μύτη μπορεί να κάνει έναν ασθενή να αισθάνεται λιγότερο άβολα σε φωτογραφίες, ενώ οι αδυνατισμένοι μηροί μιας άλλης γυναίκας μπορεί να την κάνουν να αισθάνεται πιο επιθυμητή από τον σύζυγό της.

Αλλά για μερικούς ανθρώπους, η πλαστική χειρουργική γίνεται περισσότερο για επαγγελματικούς λόγους παρά για προσωπικούς λόγους. Τα μοντέλα της πασαρέλας σίγουρα εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία.

Η σωστή παρέμβαση θα μπορούσε να αποτρέψει τους φωτογραφικούς περιορισμούς και να προσφέρει σε ένα μοντέλο ένα συμβόλαιο με έναν κορυφαίο σχεδιαστή.

Όμως, υπάρχει και η άλλη πλευρά της πλαστικής χειρουργικής και των μοντέλων: τα μοναδικά χαρακτηριστικά συχνά θεωρούνται ως επιθυμητά και μπορούν εύκολα να γίνουν εμπορικά σήματα, όπως η ελιά της Cindy Crawford.

Γνωρίζοντας τις προδιαγραφές της πασαρέλας

Αν και οι πιέσεις από τα γυαλιστερό εξώφυλλα περιοδικών και από τους σταρ του σινεμά δεν είναι αρκετές για τους υπόλοιπους από εμάς, τα πρότυπα ενός μοντέλου είναι αρκετά υψηλά.

Είναι επίσης λίγο διαφορετικά από τα αισθητικά ιδεώδη του μέσου ατόμου: το τέλειο model είναι πολύ λεπτό, με ελάχιστες καμπύλες. Έχει επίσης ένα δυναμικό πρόσωπο, που μπορεί να μετατοπιστεί από τις διαφημίσεις σε ένα σωστό ανδρικό στυλ.

Αυτό που θα δείτε να αναζητούν τα μοντέλα της πασαρέλας είναι η λιποαναρρόφηση και άλλες επεμβάσεις διαμόρφωσης περιγράμματος του σώματος για να κρατήσουν το προϊόν τους, το σώμα τους στο όσο πιο λεπτό σχήμα του.Μια απλή επέμβαση μπορεί να βελτιώσει την σιλουέτα τους και να τους επιτρέψει να επιστρέψουν στη δουλειά τους γρήγορα.

Οι χειρουργικές επεμβάσεις στο πρόσωπο είναι κοινές για τα μοντέλα. Ένας αριθμός από τα πιο διάσημα πρόσωπα ανά τον κόσμο είδαν την καριέρα τους να απογειώνεται μετά από μια χειρουργική επέμβαση ρινοπλαστικής, η Tyra Banks και η Gisele Bündchen συμπεριλαμβάνονται σε αυτή την κατηγορία.

Τα ενθέματα στο σαγόνι έχουν δώσει επίσης μια ώθηση σε πολλά κορυφαία μοντέλα, δίνοντάς τους ένα πιο καθορισμένο προφίλ, που είναι τέλειο για τις φωτογραφίσεις.

Ακόμη και οι μικρότερες παρεμβάσεις μπορούν να δώσουν στα μοντέλα ένα πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού τους: όπως η μεταφορά λίπους στα χείλη για ένα σέξι αποτέλεσμα, μια βλεφαροπλαστική κάτω από τα μάτια για να αφαιρέσουν τις σακούλες, ή τα ενέσιμα υλικά για να ενισχύσουν τα ζυγωματικά τους. Όσον αφορά τις απλές επεμβάσεις του δέρματος, όλες υποβάλλονται περιστασιακά σε spa προσώπου ή micro-dermabrasion για να κρατήσουν το δέρμα τους άψογο.

Επιλέγοντας τι να αφήσετε φυσικό

Πολλά λέγονται όμως για τα μοντέλα και τα χαρακτηριστικά εμπορικά σήματα τους, το σήμα κατατεθέν τους δηλαδή. Μερικά από τα χαρακτηριστικά των ανδρών και των γυναικών που κάποτε θεωρούνταν πολύ μακριά από την κλασική ομορφιά είναι πλέον το κλειδί για κρατήσεις, συμβόλαια και φήμη.

Σκεφτείτε τις φακίδες της Cintia Dicker, το κενό στα δόντια της Alek Wek, και τους πολυτελής γοφούς της Doutzen Kroes. Ακόμη και στον κόσμο του μόντελινγκ, η πλήρης ομοιομορφία δεν είναι πάντα καλό πράγμα.

Η πλαστική χειρουργική είναι μια διαφορετική υπόθεση, όταν πρόκειται για κορυφαία μοντέλα. Πρέπει να ξέρετε καμιά από σας δεν θα πρέπει να υποβληθεί σε πλαστική χειρουργική επέμβαση, επειδή το θέλει ο υπεύθυνος του Casting ή του πρακτορείου μοντέλων.

Η πλαστική χειρουργική επέμβαση είναι μια καθαρά προσωπική επιλογή, που πρέπει να γίνει για να εκπληρώσει τις επιθυμίες σας και να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σας. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με κάποια από τις πλαστικές επεμβάσεις που αναφέρονται στο παρόν άρθρο, επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης σας, θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με τον Δρ Νώντα Καποσίτα, M.D,PhD, ο οποίος μπορεί να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες, να απαντήσει σε όσες ερωτήσεις μπορεί να έχετε, και να σας πει αν είστε πιθανή υποψήφια.

μαρτυρία

Αυξητική στήθους σε μοντέλα Δείτε την εμπειρία της Χριστιάνας που εργάζεται ως μοντέλο να αναλύει τις ιδιαιτερότητες της δουλειάς της και τους λόγους που την οδήγησαν στην επέμβαση της αυξητικής στήθους από τον Νώντα Καποσίτα.Παράλληλα αναλύει πώς βίωσε η ίδια την επέμβαση και πως αυξήθηκαν τα συμβόλαια στα casting με νέες δουλειές αμέσως μετά από αυτή