Αληθινές μαρτυρίες

Εμπειρίες γυναικών και ανδρών μετά από πλαστικές επεμβάσεις-Βίντεο

Η σελίδα μας αυτή περιλαμβάνει εμπειρίες γυναικών μετά από αυξητική στήθους, ανόρθωση στήθους, λιποαναρρόφησης, ωτοπλαστικής σε άνδρες και γυναίκες αλλά και επέμβαση γυναικομαστίας σε άνδρα. Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να δείτε μαρτυρίες ασθενών που ταξίδεψαν από το εξωτερικό (Ευρώπη, Μεγάλη Βρετανία, Ρωσία, Dubai, ΗΠΑ κλπ) και υποβλήθηκαν σε επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής από τον Δρ Νώντα Καποσίτα

Βίντεο-Μαρτυρίες

Η εμπειρία της Έλενας με την αυξητική στήθους
Η Έλενα έκανε πλαστική στήθους με ενθέματα σιλικόνης 300 cc moderate plus-cohesive I της Αμερικανικής Εταιρείας Mentor με τον Νώντα Καποσίτα πριν από 18 χρόνια. Μοιράζεται με την Βάσω Μητρομάρα την εμπειρία της από την επέμβαση της προσθετικής στήθους όλα αυτά τα χρόνια και συμβουλεύει τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν αυξητική στήθους.
Η εμπειρία της Μαίρης με την αυξητική στήθους
Στην επέμβαση της αυξητικής στήθους που έκανε η Μαίρη τοποθετήσαμε ενθέματα σιλικόνης 325 cc Mentor, Moderate Plus. Η Μαίρη μοιράζεται μαζί σας την εμπειρία της από την αυξητική στήθους και αναλύει πως διάλεξε πλαστικό χειρουργό, εάν πόνεσε και πότε γύρισε στην δουλειά της.
Η εμπειρία της Νατάσας Βελιανίτη με την αυξητική στήθους
Η Νατάσα Βελιανίτη που βραβεύθηκε με τον τίτλο Miss Ελληνική ομορφιά 2016 και και Miss Universal Τουρισμός 2020 εργάζεται αφ'ενός στην τηλεόραση αλλά και σαν μοντέλο μας αναλύει πως η ίδια βίωσε την επέμβαση της αυξητικής στήθους που έκανε με τον Κο Καποσίτα.
Αυξητική στήθους σε μοντέλα
Δείτε τον Κο Καποσίτα να αναλύει τις ιδιαιτερότητες της επέμβασης της αυξητικής στήθους σε μοντέλα σχετικά με το μέγεθος στήθους και παράλληλα την Χριστιάνα που εργάζεται ως μοντέλο να αναλύει η ίδια τι την οδήγησε στην επέμβαση της αυξητικής στήθους, πώς αυξήθηκαν οι δουλειές της στα casting αλλά και την εμπειρία της από την επέμβαση. Η Χριστιάνα ψηφίσθηκε σαν το ωραιότερο μοντέλο της Ευρώπης το 2016 και έχει προτάσεις απο το Bollywood. Στην Χριστιάνα τοποθετήθηκαν 275 cc ενθέματα σιλικόνης Cohesive I, Moderate Plus της Εταιρείας Mentor (USA)
Περίπτωση αυξητικής στήθους σε γυμνάστρια μετά από εγκυμοσύνη
Δείτε την περίπτωση της Νατάσας που υπεβλήθη σε επέμβαση αυξητικής στήθους απο τον Κο Καποσίτα μετά από εγκυμοσύνη. Στην Νατάσα τοποθετήθηκαν ενθέματα 300 cc Mentor (USA) Cohesive I με την νέα μέθοδο subfascial.Αναλύει πώς βίωσε ως γυμνάστρια την επέμβαση,εάν πόνεσε και πότε επέστρεψε στο απαιτητικό πρόγραμμα της εργασίας της (aerobic-pilates κλπ),και πόσο την βοήθησε η επέμβαση στην ζωή της και την βελτίωση της καθημερινότητας της.
Περίπτωση αυξητικής στήθους επί εδάφους ασυμμετρίας μαστών
Η Χριστίνα αναλύει την επέμβαση της Αυξητικής στήθους επι εδάφους ασυμμετρίας που υποβλήθηκε από τον Κο Καποσίτα με την νέα τεχνική Subfascial και ένθεμα σιλικόνης 225 cc Cohesive I στο αριστερό στήθος και 300 cc ένθεμα σιλικόνης Cohesive I στο δεξιό μαστό: Αναλύει την έρευνα που έκανε πριν ,την εμπειρία της από την νέα τεχνική Subfascial και τι συμβουλεύει τις ενδιαφερόμενες γυναίκες να κάνουν πριν από μια επέμβαση αυξητικής στήθους.
Περίπτωση ενθεμάτων προσώπου (γωνίες κάτω γνάθου και γενειοπλαστική)
Δείτε στο βίντεο την συνέντευξη του γνωστού ηθοποιού Ασημάκη Αλεξίου να μιλάει για τις επεμβάσεις τοποθέτησης ενθεμάτων στις γωνίες της κάτω γνάθου και και στο πηγούνι (γενειοπλαστική) που υποβλήθηκε από τον Δρ Ν.Καποσίτα,καθώς και μια μικρή συνέντευξη του Κου Καποσίτα για την φιλοσοφία των επεμβάσεων της πλαστικής χειρουργικής του 4ου πλάνου για την δημιουργία ενός πιο θεληματικού προσώπου.
Περίπτωση γυναικομαστίας σε άνδρα
Στο βίντεο αυτό θα δείτε αρχικά μια μικρή εισαγωγική συνέντευξη του Κου Καποσίτα για την διεθνή ταξινόμιση της γυναικομαστίας κατα Simon και μετά την αληθινή ιστορία του Δημήτρη. Ο Δημήτρης αναλύει πως βίωσε ο ίδιος το πρόβλημα της γυναικομαστίας, προσπαθώντας να το λύσει προσπαθώντας για μεγάλο διάστημα με δίαιτα και γυμναστική και τελικά πως το έλυσε με την χειρουργική επέμβαση.

Μιλάει επίσης για την διαδρομή για την επέμβαση,το χειρουργείο,την γρήγορη και ανώδυνη ανάρρωση του και πότε γύρισε στην δουλειά του. Τέλος δείτε τι συμβουλεύει τους άνδρες που έχουν παρόμοιο πρόβλημα.
Περίπτωση ανόρθωσης στήθους σε συνδυασμό με ενθέματα
Η Ελένη πρίν τις δυο εγκυμοσύνες είχε νούμερο 3 (C cup). Μετά από τους τοκετούς το στήθος της άδειασε και απο C cup έγινε Β cup. Παράλληλα είχε μια μικρή πτώση των μαστών της. Η επέμβαση που της έγινε ήταν ήπια ανόρθωση στήθους με κυκλική και μικρή κάθετη τομή κατα Dennis Hammond για ανάκτηση της νεανικότητας του στήθους και τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης Cohesive I 275 cc για αποκατάσταση του χαμένου όγκου και της σφριγηλότητας του στήθους. Δείτε στο βίντεο την εμπειρία της 6 μήνες μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε απο τον Κο Καποσίτα.
Περίπτωση αυξητικής στήθους με ενθέματα 300cc silicone gel cohesive I. Μετά από 6 μήνες ακολούθησε επέμβαση ρινοπλαστικής και ρινικού διαφράγματος.
Στο βίντεο που θα δείτε η Αμαλία εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στις δύο επέμβάσεις πλαστικής χειρουργικής στην αυξητική στήθους και μετά από 6 μήνες στην ρινοπλαστική και πλαστική του ρινικού διαφράγματος. Αναλύει πως επέλεξε τον κο Καποσίτα, τις ανησυχίες της, την περίοδο της ανάρρωσης, πώς άλλαξε η ψυχολογία της μετά την αυξητική στήθους, αλλά και μετά την ρινοπλαστική, πώς το περιβάλλον της αντέδρασε και πολλά άλλα.
Περίπτωση αύξησης στήθους με την τεχνική Subfascial απο τον Ν.Καποσίτα με ενθέματα 350 cc Cohesive I silicone gel moderate plus.
Στο βίντεο αυτό η Μαρία αναλύει τους λόγους που την οδήγησαν στην επέμβαση της αυξητικής στήθους, την εμπειρία της απο την αναισθησία, πως επέλεξε μέγεθος ενθέματος στο ιατρείο με τον Ν.Καποσίτα, πώς ήταν η μετεγχειρητική πορεία,ο πόνος και τελικά πως βιώνει το αισθητικό αποτέλεσμα τόσο σαν εικόνα όσο και σαν αίσθηση με το χέρι.
Δύο περιπτώσεις Ωτοπλαστικής. Πλαστική αυτιών για πεταχτά αυτιά
Στο βίντεο που θα δείτε, ο Χρήστος αναλύει τους λόγους που τον οδήγησαν στην ωτοπλαστική.
Αναλύει την διαδικασία που ακολούθησε μέχρι την επέμβαση, την εμπειρία του από την ανάρρωση, αλλά και πώς το φιλικό περιβάλλον τον αντιμετώπισε. Τέλος τι συνιστά στους υποψήφιους και τις υποψήφιες.

 

Δείτε το βίντεο όπου η Μαλβίνα αναλύει την δικιά της εμπειρία απο την επέμβαση της ωτοπλαστικής που υποβλήθηκε απο τον Κο Καποσίτα με την ατραυματική τεχνική που χρησιμοποιεί απο το 1998.
Δύο περιπτώσεις αυξητικής στήθους, νέας τεχνικής subfascial και ρινοπλαστικής.
Μέρος πρώτο

 

Μέρος δεύτερο

Η Χρύσα και η Εύη είναι δύο φίλες αεροσυνοδοί, που υποβλήθηκαν σε επέμβαση αυξητικής στήθους με την νέα τεχνική subfascial με ενθέματα 300cc και 325cc αντίστοιχα, silicone gel cohesive I, σε διαφορετικό χρόνο.

Η Εύη ταυτόχρονα με την προσθετική στήθους έκανε και ρινοπλαστική.

Μιλούν για την εμπειρία τους από τις επεμβάσεις που υποβλήθηκαν από τον Νώντα Καποσίτα.

Περίπτωση Λιποαναρρόφησης – Λιπογλυπτικής.
Στο βίντεο που θα δείτε η Μάρα συζητά με την Κατερίνα τους λόγους που την οδήγησαν στην επέμβαση, τις ανησυχίες της πριν, των εμπειριών της από την διαδικασία, πως άλλαξε η ζωή της μετά και άλλα πολλά..

 

Kapositas Medical Tourism

Αληθινές μαρτυρίες χειρουργημένων που ταξίδεψαν από το εξωτερικό για να υποβληθούν σε επεμβάσεις απο τον Κο Καποσίτα